Terug naar Verhalen
Drukken op locatie

Drukken op locatie

17 september 2018 - geschreven door: Abdel

Een product laten bedrukken dat te groot is om te vervoeren? Geen probleem. WIJ komen het product gewoon bij jou op locatie bedrukken! Want als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Dat zeiden we laatst ook tegen een klant die metalen displays van diverse formaten wilde laten bedrukken. Het bleek een logistieke uitdaging om de displays naar onze drukkerij te vervoeren. Daarom zijn WIJ met zeefdrukmachine en al naar de klant toegereden. Dit leverde de klant een enorme besparing in transportkosten op.

Bedrukken kunststof en metaal op locatie

Al decennia lang zijn WIJ specialist in het bedrukken van kunststof en producten van metaal. WIJ beschikken over meerdere en verschillende zeefdrukpersen tot een formaat van maar liefst 2,5 meter. Met behulp van deze drukpersen kan op bijna elk materiaal en op bijna iedere vlakke ondergrond een bedrukking worden aangebracht. Of het nu gaat om een kruiwagen, display, of reclamebord; WIJ voorzien elk product van de door u gewenste opdruk.

Zeefdrukken

Met de zeefdruktechniek is het mogelijk om veel producten van zeer uiteenlopende materialen te bedrukken. Drukwerk vervaardigd in zeefdruk staat bekend om zijn dekkende en heldere kleuren. De zeefdrukinkten zijn voor lange tijd kleurecht, watervast en hebben een zeer goede hechting.

Producten laten drukken op locatie?

Wil je ook producten laten drukken op locatie? Bijvoorbeeld omdat ze te groot zijn of omdat de oplage te groot is om te vervoeren? Welk idee of speciale wens je ook hebt, bij ons krijgt het de ruimte. WIJ denken graag met je mee. Ons motto is niet voor niets: “Als jij het kunt bedenken, dan kunnen WIJ het maken én bedrukken!” Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Vragen over dit artikel?

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image
menu