Terug naar Verhalen

Carwrapping voor een reclame-uiting op wielen

1 oktober 2018 - geschreven door: Abdel

Carwrapping, oftewel het inpakken van een auto, is een techniek die binnen korte tijd enorm populair is geworden. Niet voor niets, want door middel van carwrapping tover je je auto om in een rijdend visitekaartje. Een reclame-uiting op wielen. De folie die voor carwrapping wordt gebruikt is carwrapfolie. Deze flexibele folie kan iedere vorm aannemen. Carwrapping is dan ook een goed én goedkoop alternatief voor het laten spuiten van een auto. We leggen je graag uit waarom.

Carwrapfolie siert en beschermt

De zachte carwrapprintfolie van vinyl siert en beschermt je auto. De verscheidenheid aan mogelijke kleuren is eindeloos. Daarnaast kan carwrapfolie worden bedrukt met een afbeelding in full colour. Bijvoorbeeld een levensgroot logo of een kleurenfoto op grootformaat. Een afbeelding die je auto een unieke uitstraling geeft en daarnaast beschermt tegen slag- en stootschade. Zo vang je twee vliegen in één klap.

Glanzende en matte carwrap

Carwrapprintfolie is een witte zelfklevende printfolie met een dikte van 100mu. De folie heeft een mooie glans en is makkelijk te bedrukken. WIJ bedrukken carwrapfolie zowel door middel van zeefdruk als print. Voor extra glans en bescherming van de folie en haar bedrukking kunnen we de folie voorzien van glanslaminaat. Daarnaast is het mogelijk om mat te lamineren. De afdruk krijgt dan een matte uitstraling. Hiermee voorkom je dat je gewrapte auto hinderlijk glinstert in de ogen van medeweggebruikers.

Hoe lang gaat carwrapfolie mee?

Met carwrapprintfolie op je auto kun je minimaal vijf jaar rondrijden. Wanneer de carwrap voorzien is van laminaat, blijft de folie maar liefst zes tot negen jaar goed. WIJ gebruiken standaard een polymeer folie met een transparante lijmlaag. Deze laag is permanent, zodat de bestickering goed blijft zitten.

De voordelen van carwrapping:

• beschermt de lak van je auto tegen verkleuring, stoten en krassen;
• na verkoop van de auto is de carwrapfolie te verwijderen;
• goedkoop alternatief voor het spuiten van een auto;
• groot assortiment kleuren;
• eenvoudig te bedrukken.

WIJ bedrukken en leveren carwrapfolie op maat, voor ieder voertuig. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven neem je vrijblijvend contact op.

Vragen over dit artikel?

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image
menu