Terug naar Verhalen
Je bordencampagne in 3 stappen geregeld

Je bordencampagne in 3 stappen geregeld

20 september 2018 - geschreven door: Abdel

Eenvoudig zelf een bordencampagne starten? Met A0-borden op strategische locaties trek je de aandacht van een groot en veelzijdig publiek. De realisatie van zo’n campagne kost tijd en geld. Er moet een ontwerp worden gemaakt, de borden moeten worden gerealiseerd en vervolgens ook nog worden geplaatst. Om dit proces te vergemakkelijken en de kosten te beperken, werken wij samen met Bordencampagne.nl. Via deze website kun je in 3 stappen je eigen bordencampagne regelen. Snel en eenvoudig. Bovendien heb je maar één aanspreekpunt. Hoe het werkt?

Stap 1: lever je ontwerp aan

Via bordencampagne.nl upload je zelf je ontwerp. Heb je geen ontwerp? Dan kun je er ook voor kiezen om de opmaak van je posters door ons te laten verzorgen. Dit kun je tijdens het plaatsen van de bestelling aangeven.

Stap 2: je borden worden gedrukt

Nadat je ontwerp akkoord is, gaan we over tot het drukken van de borden. Tijdens het plaatsen van je bestelling, kun je aangeven hoeveel borden er nodig zijn. We drukken de A0-borden op FSC-goedgekeurd papier en gebruiken inkt op waterbasis.

Stap 3: je borden worden geplaatst

In je bestelling geef je aan in welke gemeente(n) de borden moeten worden geplaatst en wat de looptijd is. Vervolgens plaatsen wij de borden voor je. De prijs die je betaalt is afhankelijk van de gemeente waarin de borden moeten worden geplaatst.

Wil je meer weten over dit unieke concept? Neem contact met ons op of neem een kijkje op www.bordencampagne.nl

Vragen over dit artikel?

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image
menu