Drukken op locatie

Hoe bedruk je een product dat te groot is om te vervoeren? Hoe ver ga je in het meedenken met je klant? Wij vinden: als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Het bedrukken van, bijvoorbeeld, metalen displays in diverse formaten is soms letterlijk een zware klus. Daarom gaan wij in dat geval met zeefdrukmachine en al naar de klant. Dit levert een enorme besparing in transportkosten op.

Wij zijn specialist in bedrukken

Al decennialang zijn wij specialist in het bedrukken van kunststof en metalen producten. We beschikken over meerdere en verschillende zeefdrukpersen (tot een formaat van maar liefst 2,5 meter), waarmee op bijna elk materiaal en bijna iedere vlakke ondergrond een bedrukking kan worden aangebracht. Of het nu gaat om een kruiwagen, display of reclamebord, het maakt ons niet uit. Wij voorzien elk gewenst product van jouw bedrukking.

 

Bedrukken op locatie: wat is er mogelijk?

Wij kunnen overal drukken, niet alleen in ons eigen pand. Als jouw halffabricaten of objecten een groot formaat hebben, kijken we naar de mogelijkheden van bedrukken op locatie. Dat doen we ook in geval van niet-demonteerbare of zeer waardevolle producten. Ons doel is om samen met jou te zoeken naar de oplossing die het meest efficiënt en prijstechnisch interessant is.

 

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over bedrukken op locatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

wij zijn sociaal

neem contact met ons op
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image
menu