Digitaal drukwerk

Wij hebben een ruim assortiment digitaal drukwerk: denk bijvoorbeeld aan flyers, folders, visitekaartjes, enzovoort. Heb je slechts een beperkt aantal nodig? Of is er spoed bij? Wij helpen je graag verder met oplages vanaf één stuk en leveringen binnen 24 uur.

Hoe werkt digitaal drukwerk?

Bij digitaal drukwerk maken we, in tegenstelling tot bij offset drukwerk, geen drukplaten. In plaats daarvan gebruiken we een printer. Deze berust op hetzelfde principe als de printer die bij veel mensen thuis staat, maar is aanzienlijk groter. Hierdoor wordt het drukwerk sneller geprint en is het van hogere kwaliteit.

 

Wanneer is digitaal drukwerk voordelig?

Doordat we bij digitaal drukwerk geen drukplaten maken, zijn er geen opstartkosten, in tegenstelling tot offset drukwerk. Het gevolg is dat digitaal drukwerk in het begin zowel voordeliger als sneller is. Wij raden daarom bij kleine oplages digitaal drukwerk aan. Ook in het geval van gepersonaliseerd drukwerk kun je het beste voor digitaal printen kiezen. Bij grote oplages is offset drukwerk vaak voordeliger, omdat de prijs per stuk dan omlaag gaat.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij geven je graag een goed advies.

wij zijn sociaal

neem contact met ons op
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image
menu