Digitaal Printen

Als je boodschap écht moet opvallen, kun je hem bij ons op extra groot formaat digitaal laten printen. Wij kunnen rechtstreeks afdrukken maken op bijvoorbeeld (wand)panelen, deuren en (plafond)platen tot wel 5,5 cm dik, maar ook op papier of kunststof rollen. De breedte die geprint kan worden is 2 meter 50. In de lengte wordt de afdruk alleen begrensd door de beschikbaarheid van het materiaal. Deze techniek kan zeer flexibel ingezet worden. Ook als je slechts één paneel van afbeelding of tekst wilt laten voorzien kunnen wij je van dienst zijn.

Welke mogelijkheden zijn er?

Enkele voorbeelden van digitaal printwerk zijn fotowanden, een afbeelding op hout, stickers en allerlei ander promotiemateriaal. Wij hebben verder alle faciliteiten in huis voor het bewerken van de print, zoals lamineren en contour snijden. Met onze stansdegels en freesbank kunnen we jouw printwerk naar elk gewenst eindformaat afwerken. Ook is er de mogelijkheid om het product full colour te printen en vervolgens te voorzien van een zeefdruk vernis. Deze combinatie zorgt voor een schitterend eindresultaat en is van uitstekende kwaliteit.

 

Materialen en inkten

Vrijwel elk type materiaal is geschikt voor digitaal printen. Hiervoor worden inkten op UV-basis gebruikt. Deze bevatten geen oplosmiddelen en zijn daardoor minder belastend voor het milieu. Ze hebben een grote kleurkracht (waarbij CMYK-inkten de standaard zijn) die zeer geschikt is voor gebruik buiten, en die ook goed binnen kan worden toegepast.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over digitaal printen en de ontelbare mogelijkheden voor productafwerking die wij bieden? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

 

wij zijn sociaal

neem contact met ons op
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image
menu