Kunststofbewerking

Je producten worden geleverd zoals jij dat wenst. Je kunt kiezen voor plano drukwerk of halffabricaten die je zelf kunt afwerken tot een eindproduct. Maar wij kunnen jouw producten ook zelf tot elk gewenst niveau nabewerken of volledig afwerken.

Hoe kunnen wij jouw producten bewerken?

Met stansdegels en een uitgebreid assortiment messen brengen we vorm aan in de nog platte drukvellen. Een computergestuurde freesbank snijdt met uiterste nauwkeurigheid ook dikkere materialen in elke gewenste vorm. Daarna kunnen we een groot aantal handelingen uitvoeren. Door materialen te buigen, boren, zagen, ponsen, verlijmen en te assembleren bereikt het product zijn uiteindelijke, definitieve vorm.

Productie en bewerkingen onder één dak

Net als de productie vinden bij ons ook de nabewerkingen in eigen huis plaats. Dat betekent dat we alle bestellingen heel snel kunnen leveren, van eenvoudige prijskaarthouders tot complete shop-in-shop displays.

 

Wij bezorgen je bestelling graag

Op jouw verzoek zorgen wij er ook voor dat je bestelling bij jou wordt bezorgd. Waar, en in welke vorm dan ook; wij leveren zoals jij dat wenst. Je hoeft er zelf niet meer naar om te kijken.

Geïnteresseerd?

Kunnen wij je helpen met nabewerkingen? Neem contact met ons op, wij geven je graag een goed advies

wij zijn sociaal

neem contact met ons op
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image
menu