Drukwerk

Wij verzorgen ook graag je drukwerk voor jou. Voor verschillende producten kan deze techniek goed gebruikt worden, zoals visitekaartjes, folders, briefpapier en posters. Heb je er een groot aantal van nodig? Dan helpen we je graag verder met kwalitatief hoogwaardig offset drukwerk.

Hoe werkt offset drukwerk?

Bij offset drukwerk wordt gebruikgemaakt van een zogenaamde drukplaat, die wordt belicht op de plaatsen van het te drukken beeld. Hierna wordt de plaat vochtig gemaakt en wordt er inkt toegevoegd die door de belichting alleen op de afbeelding blijft zitten. De drukplaat wordt dan om een cilinder gebonden en de inkt komt uiteindelijk via een tweede, rubberen cilinder op het papier terecht. Bij het drukken in full colour worden er vier drukplaten gemaakt, in de CMYK-basiskleuren.

Wanneer is offset drukwerk voordelig?

Doordat we bij offset drukwerk drukplaten maken, zijn er opstartkosten verbonden aan deze druktechniek, in tegenstelling tot digitaal drukwerk. Omdat deze opstartkosten eenmalig zijn, wordt het drukwerk steeds voordeliger naarmate er meer gedrukt wordt. Wij raden daarom bij grote oplages offset drukwerk aan. Bij kleine oplages is digitaal drukwerk vaak voordeliger, omdat de prijs per stuk dan lager is.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij geven je graag een goed advies.

wij zijn sociaal

neem contact met ons op
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image
menu