Zeefdruk

Met de zeefdruktechniek is het mogelijk om vele producten van zeer uiteenlopende materialen te bedrukken. Drukwerk vervaardigd in zeefdruk staat bekend om zijn dekkende en heldere kleuren. De zeefdrukinkten zijn voor lange tijd kleurecht, watervast en hebben een zeer goede hechting. Kortom, door het toepassen van de zeefdruktechniek op jouw communicatie-uitingen weet je je verzekerd van hoogwaardige en duurzame producten. Wij hebben een zeer grote ervaring in zeefdruk met UV-inkten en leveren drukwerk op maat.

Hoe werkt zeefdruk?

Voor de zeefdruktechniek wordt gebruikgemaakt van ‘ramen’: gaas gespannen op frames. Op deze ramen wordt via fotografische weg een sjabloon aangebracht (onze studio verzorgt de films die hiervoor gebruikt worden). Hierdoor zijn na belichten en ontwikkelen alleen die plekken open, waar de drukinkt met behulp van een rakel doorgedrukt wordt. Zo komt de gewenste afbeelding op het product.

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Omdat wij over meerdere en verschillende zeefdrukmachines beschikken, kunnen we bijna iedere ondergrond en bijna ieder oppervlak voor jou van een bedrukking voorzien. Of je product groot is of klein maakt ons niet uit: wij bedrukken alles, van bordjes tot kruiwagens. Het zeefdrukken kan zowel handmatig, voor kleine partijen, als machinaal, voor grote partijen. Het maakt ons daarom ook niet uit of het om 1, 10, 100 of 1000 stuks gaat. Wij bedrukken elk gewenst aantal graag voor je.

Inkten en materialen

De door ons gebruikte UV-inkten hebben een hoge glans en geven een fijnere detailweergave dan conventionele inkten. Bovendien zijn ze minder schadelijk voor het milieu, omdat ze geen oplosmiddelen bevatten. Hiermee bedrukken wij bijna alle materialen. Van hout tot metaal, maar ook textiel en vele soorten kunststof bedrukken wij snel en efficiënt. De enige voorwaarde is dat het oppervlak enigszins vlak is. In bepaalde gevallen kunnen we ook zeefdrukken op materiaal dat al gevormd is, informeer daarvoor naar de mogelijkheden.

 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in bedrukking door middel van zeefdruk? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

 

wij zijn sociaal

neem contact met ons op
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image
menu